Thursday, August 11, 2011

Song : I'm An Alien


video

Hello guys

Aku tak ada request yang nak kena buat so aku ingat nak share lagu baru ni la. Sebenarnya aku dah lama gila tak main gitar. Sebab bila aku balik KL , aku akan angkut beg gitar aku sekali. Then , bila nak balik kampung aku malas nak angkut balik so berhabuk la dia dekat sana. Gitar ni aku pinjam daripada Ain.

Kalau korang perasan , video ni nampak macam cetak rompak sikit. Maybe sebab aku downsize daripada MP4 kepada 3gp. Well , originally size video ni lebih kurang 80 Mb (crazy Xpreria resolution ) dan clear gila. Tapi sebab upload ambil masa lama gila , aku decide untuk convert.


Adie - I'm An Alien

I think i've fallen from the sky
My bone is broken but my heart is fine

My gears were scattered on the ground
There was a " Boom Boom Kebaboom " ; a weird noise sound.

You think i'm an alien.


Chord yang aku guna mostly aku reka je sendiri. So agak bullshit la :

Bm7 D7 Bm7 Em7 slide D7 or F#m7

Enjoy :)


5 comments:

  1. req: buat cover any coldplay song yg kau suka.

    ReplyDelete
  2. anonymous : aku tak tau ape yg girls nih nmpk , tapi aku nampak mat gian je HAHA.


    zaiti : er coldplay susah. takpe.ntuk kau.

    Diya : er sokong pulak.

    anoying mouse : pegi mati ah kau.

    ReplyDelete
  3. Reptilia-the strokes
    leh x nko maenkn utk aku

    ReplyDelete
  4. =.= kau main kord dalam macam tu je? wth! aku jeles! nak gay boleh? :3
    lol kidding. seriously. kidding.

    ReplyDelete