Blog About




Blog aku cuma share pendapat. Nothing complicated. Like the header said ; Fact come after Opinion. So just ask me anything. And I'll answer them with my personal experience. Just like my profile , if my blog resemble any other blog , then that is just a coincidence. Nothing more nothing less.

Aku jarang gila bukak email aku kecuali kalau uitm tiba tiba gedik nak hantar surat rasmi , baru aku bukak. So contact aku melalui YM aku. areleiou@yahoo.com.

Ataupun , korang boleh contact aku melalui Twitter. Sorry kalau macam ada yang tak kena sebab aku baru lagi guna twit ni. Thanks to Hilzaiti Shaari yang paksa aku buat Twitter sebab dia nak makan ais kacang dengan murtabak daging apa tah. Aku tak faham betul awek zaman sekarang. Semua berlagak memang pandai pandai je.


5 comments:

  1. memang mintak kene pukul kau ye ngan aku. ouuh dalam rase nk pukul aku rase terharu sbb ade nama aku. hikhikhik

    ReplyDelete
  2. Hahaha....
    adie nko bg la murtabak diraja kt si Geddik uh.^^

    ReplyDelete
  3. perghh ade yang kene sumbat mulut ngan murtabak diraja ni.

    ReplyDelete